torsdag den 6. oktober 2011

Et nyt møde i Valbyparken med sol, latter og fysiske aktiviteter

I fredags mødtes vi igen i valbyparken. Vejret var stråelende og der var god stemning. Vi spillede discgolf og petanque - og imellem spillede afprøvede vi igen med smarte mobiltelefoner at finde vores venner, vise vores venner hvor vi er og læse om de forskellige steder, hvor vi "tjekkede ind".

Bo introducerer discgolf. Vi startede dagen med at tage fire baner på den store discgolf bane i parken.
Vi spillede discgolf med stor engagement. Alle kastede nogle meget fine kast med disc'ene.
En lille drikkkepause i varmen. Vi var meget heldige med vejret selvom vi var på vej ind i oktober. Så derfor var der brug for at få lidt væske indenbords. Der blev også tid til at sludre lidt om verdens situationen.

En fin afslutning på vores discgolf spil. Kurven er målet som alle heldigvis ramte, så vi kunne gå glade derfra.
Efter discgolf spillede vi petanque i græsset. Der var blevet slået græs, så nogen gange var det lidt svært at se den lille sorte bold (grisen). Da vi kun havde 8 bolde blev de fint fordelt, så alle kunne være med til at kaste.


Hvis I gerne vil skrive en kommentar til os eller forslag, så klik på "0 kommentarer" lige under denne tekst. I kan se hvornår vi mødes i Valbyparken på siden "Kalender og aktiviteter" (klik på fanebladet foroven).

De bedste hilsner
Signe Louise Yndigegn (På vegne af Seniorinteraktionsprojektet)

1 kommentar:

  1. Det ser ud som om I havde en dejlig dag i efterårssolen! jeg kunne desværre ikke være med, men glæder mig til næste fredag den 14. oktober.

    De bedste hilsner
    Maria

    SvarSlet