onsdag den 19. oktober 2011

Netværkszonen vokser og vi bygger videre på fredag

Fredag den 21. oktober kl. 10-12

Nu skal der bygges baser med bænke og knager til netværkszonen. Peter og Henrik fra Konvoj har værktøjskassen med, og Signe kommer med smarte telefoner. Vi mødes som altid ved søen ved Tudsemindevej og har kaffe og brød med til alle.

Denne gang bliver en lidt særlig gang. Vi skal finde tre gode møde- og samlingssteder. Vi har inviteret Henrik og Peter fra Konvoj til at bygge baser med bænke og knager, som vi senere kan bygge videre på. Henrik var med sidst, mens Peter var til indvielsen af en nye plads på Østerbro, der fik røde gymnastikringe specielt til motion for unge og seniorer. Måske noget vi kan lade os inspirere af også i Valbyparken?

Vi har talt om bænke med plads til mange og knager til jakker og tasker, så det vil Henrik og Peter hjælpe med at sætte op på fredag. Vi skal beslutte os for hvor det skal være. Når vi går rundt i parken vil vi også tale om hvilke andre redskaber vi kunne udvikle specielt til os, ligesom vi i fredags talte om at Volleynettet skulle være lavere. Et læsejl blev nævnt sidst og vi prøvede også den lille trækvogn til at transportere proviant og udstyr.

Signe vil forhåbentlig sætte rigtig gang i netværkszonen ved at telefonerne nu har forbindelse til hinanden, så de danner netværket. Det betyder at vi kan se hvis nogle af de andre har oprettet en aktivitet, som vi så kan tilmelde os til og vi kan se de andre, der også har tilmeldt sig. Og når vi er i Valbyparken kan vi se på telefonerne, om der er andre af vores venner i netværket, der er der - det kunne jo være vi gerne ville mødes med dem.

Vi medbringer kaffe og croissanter til dem der tilmelder sig og et par ekstra, så man er også velkommen hvis man ikke lige får tilmeldt sig.

Vi glæder os til at se jer
De bedste efterårshilsner
Fra Signe og Maria

Fredag den 28. oktober mødes vi igen i parken som vi "plejer" hver anden fredag (kl. 10-13).

Hvem kommer på fredag (listen vil løbende blive opdateret):
Maria Foverskov
Signe Yndigegn
Anni Asting
Anne-Lise Bernquist
Erik
Birgit Ruberg
Janja Tufekovic
Tekla Walther

Henrik Christiansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar