tirsdag den 27. september 2011

DMI lover godt vejr på fredag

Kære alle

Vi havde en rigtig god dag på IT-Universitetet i fredags, hvor vi startede med en rundvisning. Jeg - Signe - der er forsker på IT-Universitetet sørgede for at vi kom rundt og se det hele - også de hemmelige gang, hvor forskerne sidder og gemmer sig.

Vi var inde og se nogle studerende, der fik undervisning i at lave computerspil samt høre Nanna, der er forsker på IT-Universitetet, fortælle om sit arbejde med museer og deres profil på internettet. På vores tur rundt i bygningen prøvede vi også et lille program på projektets smarte telefoner, hvor vi kunne "tjekke ind" på forskellige steder i bygningen, læse og stederne når vi havde tjekket ind og samtidig se hvem der også havde tjekket ind der.

Bagefter drak vi kaffe og prøvede kræfter med denne her blog. I kan alle læse de kommentarer, der blev skrevet, hvis i klikker på "X kommentarer" under det næste indlæg "Rundvisning på IT-Universitetet og værksted om ny teknologi". (Klik på billedet, hvis du gerne vil se det i en større størrelse).

Det bliver dejligt vejr på fredag (30. september 2011), så håber på at se så mange som muligt i Valbyparken. Vi mødes igen på ved søen ved Tudsemindevej, hvorfra vi i samlet trop vil begive os videre. Busforbindelse 3A stopper tæt derved. Vi mødes kl. 10:00 og fortsætter til kl. 13:00. Du er velkommen til at deltage så meget og så længe du vil. Og hvis du helst vil kigge på, så er du også velkommen til det.

Vi byder på frugt, vand og hyggeligt samvær med nuværende og fremtidige venner.

Medbring gerne venner, naboer, gamle kollegaer, praktisk fortøj, beklædning og godt humør!



De bedste hilsner
Signe Louise Yndigegn (På vegne af Seniorinteraktionsprojektet)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Pernille Fjerritslev Mortensen

Projektleder

Innovationssekretariatet

Sundheds – og Omsorgsforvaltningen
Københavns Kommune

Telefon: 35 30 30 22

Email: YT63@suf.kk.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar