fredag den 25. november 2011

Tak for endnu en dejlig dag!

I får en lille forsmag fra denne skønne og hyggelige dag. Der er flere billeder hvor I kan se de glade grin og smil, der gemmer sig bag disse frisbees.

Tak for i dag!

De bedste hilsner
Maria (nu med bålduft i håret
og friske røde kinder)
på vegne af projektgruppen




Hvis du vil se hvordan du finder vej til udstillingen på Designskolen eller tilmelde dig workshoppen på næste fredag den 2. dec: Klik på "Kalender og Aktiviteter"





Her kommer lidt glimt fra den 25. november:
Vi startede med at mødes ved masten som Henrik pakkede sammen i ladcyklen. Anne-Lise viste de andre billedet af Signes lille Selma på den smarte telefon. (Selma blev født sidste gang vi var samlet, fredag den 11.11.11). Anne-Lise er blevet hurtig til at bruge telefonen. Hun har også øvet sig i at bruge den til mange forskellige ting, som at finde frem til Designskolen på et kort og til at tage billeder og sende dem til andre.


Janja viser Anni bænken. Anni havde været på vandreferie i flere uger og havde derfor ikke set bænken færdig. Henrik havde lavet nogle fødder til kroket buerne, så de kunne stå på det hårde grus.

Først blev der varmet op, da Anni, Najma og Ulla ikke havde prøvet det skæve kroket udstyr.

Tempeltræerne havde smidt de sidste blade. De var også blevet lidt mørkere siden sidst. For to uger siden var de samme farve som den gule bold. Broen var igen en sjov men svær udfordring.


Så er de tre hold næsten i mål ved basen, og vi slutter af med at tage et sidste gruppebillede ved bænken ved Temahaverne. Den bliver nemlig flyttet til Designskolen til på fredag.

Poul-Erik havde skrevet en kommentar på bloggen, og foreslået at vi kunne dele os op, når vi spiller discgolf. På denne måde kunne alle holde sig varme og samtidig sludre og snakke på turen. Ulla og Børge har kommet i Valbyparken gennem mange år og kunne fortælle mange spændende historier. Børge havde læst i lokalavisen, at den blå gassilo snart skal rives ned og Ulla kunne huske da de anlagde søerne, som de nu er ved at renovere så de kan tiltrække tudser og frøer.

Vi sluttede ved hul 18 (men skød dog lidt genvej) og da det andet hold kom flyvende, sluttede de ved at skulle lande deres disc på trappe-tribunen. Undervejs samlede vi alle grene og blade til Grit og Anne Kirstine, som laver noget spændende til udstillingen.

Her er alle de dejlige skønne smil og grin samlet på trappe-tribunen.

Vi sluttede omkring bålet og varmede æbleskiver og varm krydret saft. Vi talte om workshoppen på næste fredag og aftalte at Bo gerne ville komme i Valbyparken igen den 16. dec. Derefter sagde Bo farvel og på gensyn på fredag, da han skulle ud og motionere med kitesurfing i stormvejret.

Til slut blev der blev skrevet i log-bogen og fundet lidt flere grene og blade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar