lørdag den 12. november 2011

Glimt fra den skønne fredag den 11.11.11

Det var skønt at så mange fandt vej til Valbyparken i det kolde og smukke efterårsvejr. Vi spillede først Temahave-kroket, og heldigvis var der ikke vand i soppebassinet, da mange røg i "vandgraven". Denne gang var vi også nok til at dele os i flere hold. Et der spillede Petanque og et andet spillede Kongespil. Vi sluttede alle af med Safari-frisbee. Her er vi ved at stille op til gruppefoto ved den nye trappe-tribune. Så fik vi indviet den sidste Base. Den hedder "Basen bag cafe Rosenhavn".

Det var en særlig dag, hvor vi også fik besøg af mange dejlige nye ansigter, bla. en gruppe søde kvinder fra Sundhedshuset på Vesterbro, som vi var meget glade for at kunne byde velkommen. De fik nogle flotte gule efterårsblade med hjem fra Tempeltræerne (som også hedder: Ginkgo biloba).

Mens vi andre hyggede os i Valbyparken kom Signes lille fine pige Selma til verden og hele familien har det godt! Vi glæder os til at se Selma den 2. Dec. (Måske på en stor computer skærm med live-kamera direkte til Designskolen, hjemme fra Signes stue, hvis ikke hun når at vokse sig så stor, at hun allerede vil ud i verden, til den tid.) Vi siger alle tillykke til Mor Signe, Far Jesper og Velkommen til verden til lille Selma.

Jeg skal nok vise flere flotte, gode og sjove billeder snart. (De er nu kommet neden for). Indtil da, kan I se dette gode forslag som Erik sendte fra sin smarte telefon i går aftes. Erik skrev "Sådan en kunne vi godt bruge i Valbyparken" - og det vil jeg give Erik ret i. Det er vist desværre ikke tilladt at bruge åben ild, men det vil være dejligt med noget at holde varmen på. Vi må se om vi kan finde på noget til den 25. nov!

Jeg håber I også har nydt det flotte vejr i dag.

Her kommer små glimt fra den 11.11.11:
Anne-Lise og Bo fortæller om dagens aktivitetsplaner mens nye gæster lytter spændt. Anne-Lise har købt en gummi pen til telefonen som hun viser frem til Bo. Han synes den er smart og fik fortalt at Anne-Lise har købt den i en butik på strøget der hedder Urban Outfitters.
Da vi nåede frem til "Basen ved Temahaverne" var der tid til et velfortrængt hvil og kaffepause, til dem der ikke er vant til at gå så langt. Nogle satte banen op, mens resten varmede op med kroketkøller.

Her viser Inger Elise og Poul Erik hvordan man også kan svinge dobbeltkøllen.

Erik har valgt den skæve kølle, mens Poul Erik og Inger Elise har svært ved at se den gule boldt i den flotte bunke af gule tempeltræblade...og Ole har fundet en ny teknik med at puffe bolden...
Børge svinger den lange kølle, mens Janja prøver den ny skubbe-teknik af. Inger Elise har her skiftet til den meget svære skrå-skæve kølle, mens fotografen knipser løs.
Solen bryder igennem det tynde skydække og der er meget smukt under tempeltræerne. Poul Erik er kommet ud for lidt forhindringer på ruten, men klare det fint med opbakning fra tilskuerne.

Vandgraven er noget vanskeligere og det er godt at der ikke er vand i bassinet, da mange er bolde triller ned fra broen. Janja lægger en særlig taktik for ikke at falde i igen.

Poul Erik øver sig i at tage billeder med telefonen. Han viser Grit og Anne Kirstine det foto han lige har taget af dem ved de to træskulpturer. Her er også et foto han har taget fra toppen af trappe-tribunen, af Lone der tager gruppe billede. Kan du se at der er langt ned?
Her har Tekla besteget trappe-tribunen som den første. Tekla synes tribunen er blevet flot. Vi samles alle til et gruppe billede..men det kan godt tage lidt tid at få samlet så mange!

Det endelig resultat: først med Jeanette som fotograf og derefter tager Lone et billede. Så er det tid til at en gruppe spiller petanque..

...og en anden spiller kongespil omkring basen, inden vi samles til Safari-frisbee.

Da Tekla og jeg trængte til at få varmen og hvile armen, tager vi et hurtigt smut i Rosenhaven for at samle inspiration til "Super-bruger af Netværkszonen" emblemet. Vi dufter til roser og samler blade, som jeg kan bruge til inspiration til at designe nogle emblemer.


Mens solen igen bryder frem, siger vi tak for i dag og denne gang har flere fået telefoner med hjem. Så der er forhåbentligt godt gang i planlægning i netværkszonen til næste gang den 25. nov

Tak for en skøn dag!
De allerbedste hilsner
Maria
på vegne af projektgruppen

3 kommentarer:

  1. Tak for en dejlig dag i Valbyparken, mine fødder tøede først op hen på eftermiddagen... :-)
    Vi ses!
    Bedste hilsner
    Elisabeth, Snitkergroup

    SvarSlet
  2. Spil på min vej.

    Kroketspille var sk... sjovt. Spillet med de skæve vinkler var tilsyneladende morsomt både for de aktive såvel som de passive medvirkende. Fuld anbefaling til de af Jer som ikke har prøvet spillets muligheder/umuligheder. Prøv det!!!

    Kongespillet. Spil eller en diskussionskreds!Uanset hvor jeg har spillet opstår der hver gang en diskussion om reglerne. Ikke fordi jeg selv har foden på spilles regler, men jeg ligger inde med et sæt ganske overskuelige regler som jeg gerne vil berige "Skurets - proviantvogn" med.

    Gad vide om denne kommentar kan klare en vedhæftning. - OK! Jeg prøver om jeg kan komme igennem via M-logoet.

    Poul Erik

    SvarSlet
  3. Det vigtigste er at have det hyggeligt sammen. Gerne udendørs.

    SvarSlet