onsdag den 29. februar 2012

Koordinering, når man er mange, på meget plads

I fredags kunne vi så småt begynde at mærke forårsvejret og erantisserne dannede fine gule tæpper i skovbunden og jorden var blød nok til, at vi kunne lave en kroketbane. Vi var mange, 19 personer, så vi var nødt til at have mere end en aktivitet i gang på samme tid og tænke over koordineringen. Alle vil gerne være i gang på samme tid og samtidig ikke for langt væk fra hinanden. Derfor fandt vi et græsareal, som også lå lidt i læ af træer og en bakke. Her byggede vi en lille discbane og en kroketbane ved siden af hinanden. Dette skabte en god dynamik og stemning, fordi vi kunne høre hinanden og ikke mindst på grund af den forøgede konkurrencementalitet i blandt lidt snyd, der opstod på de små baner.

Den bemandede legeplads er blevet et godt opholds – og afslutningssted for fællesskabet. Som billedet nedenfor viser, er der bænke i solen, hvor kaffen kan nydes og benene hviles efter halvanden time med disc og kroket.










Brobygger, Helle Hygum fra lokalområdekontoret Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby deltog i fredagens aktiviteter. Helles opgave er at bygge bro mellem kommunale og frivillige aktiviteter for ældre og høste gode erfaringer fra begge verdener. Helle kan kontaktes på.

Tlf: 26373692
E-mail: ze36@suf.kk.dk

Deltagere d. 9 marts:
Bo
Pernille
Birgit
Erik B
Anne-Lise


Tilmelding til næste gang:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar